Film - Win a Date with Hamilton


Handling:
Rosalee jobbar i en livsmedelsaffär i en håla i West Virginia med kompisarna Pete och Cathy. Pete är vansinnigt förälskad i henne men det har hon aldrig förstått. På internet hittar Rosalee en tävling där man kan få åka till Hollywood och gå på dejt med en av Hollywoods snyggaste skådespelare, Tad Hamilton. Rosalee vinner tävlingen och får flyga till Los Angeles för dejten. Några dagar efter att Rosalee kommit hem igen dyker plötsligt Tad Hamilton upp, förälskad i henne.
Vad tycker jag:
Ni som har sett filmen tycker säkert att jag är galen när jag säger det här helt ärligt: Jag gillar filmen för den är lite speciell på ett gullig och småtöntig sätt och filmen kändes lite som en dröm. Det är kanske inte världens bästa film men det är nåt som är värt att se på och filmen är charmerande. Jag kanske inte gillar Kate Bosworths oskyldiga (Så att det blir lite konstig) skådespeleri men filmen är ändå bra. Jag rekommerar denna för er som älskar mjuka, gulliga och töntig film som är snäll och inte så våldsamt och actionfyllt.
4 av 5

Filmcitat"Det är där du stiger av"
- Angel precis innan han dödar Jenny Calender, i avsnittet "Passion", säsong 2 av "Buffy the Vampire slayer".


Film - Sex and the City 2Handling:
Vad händer efter att du sagt ”ja”? Livet har allt som tjejerna någonsin drömt om, men det skulle ju inte vara ”Sex and the City” om det inte innehöll några fler överraskningar… denna gång i form av ett glamoröst, solstänkt äventyr som sveper tjejerna bort från New York till en av de mest luxuösa, exotiska och levande platsernapå jorden, där festen aldrig tar slut och det är något mystiskt bakom varje hörn. Det är en flykt som kommer precis i rätt ögonblick för våra fyra vänner, som finner sig själva i – och kämpar mot det – de traditionella rollerna av äktenskap, föräldraskap och mer.
Vad tycker jag:
Ettan var mycket bättre än den. Tvåan är alldeles för tråkig och löjligt, det kändes som om de vill få oss känna oss trista och fattiga. Jag gillar inte den även om den är lite rolig ibland! Jag blir bara så illmående av bara se på Jessica Sarah Parker. Usch...jag håller helt med "South Park" om att Jessica Sarah Parker liknar en rynkig och gammal tant. Jag rekommerar inte denna film av en miljon skäl.
2 av 5

Dagens bildMr & Mrs Smith

Film - All the Boys Love Mandy Lane


All the Boys Love Mandy Lane

Handling:
Mandy Lane (Amber Heard)är en mönsterelev som över sommaren blivit riktigt het. Alla killar vill ha henne och alla tjejer vill vara med henne. Hon blir inbjuden till en avlägsen ranch för att festa med några av sina klasskompisar Bird (Edwin Hogde), Chloe (Whitney Albe), Red (Aaron Himelstein), Jake (Luke Grimes) och Marlin (Melissa Price). Vaktmästaren Garth (Anson Mount) finns där för att se till att inget går överstyr. Festandet går igång och alla utom Mandy blir mer eller mindre fulla. Det märks snabbt att killarnas mål är att få Mandy vilket inte uppskattas av de andra tjejerna. Men vid mörkrets inbrott börjar det hända mystiska saker. Något står inte rätt till när deltagarna mystiskt börjar försvinna en efter en. Någon lurar bland skuggorna i mörkret och väntar på att slå till.
Vad tycker jag:
Jag vet inte, det är så svårt att bestämma mig om den är bra eller dålig. Denna film är rätt intressant och spännande men samtidigt kändes den inte så speciell utan mer som andra skräcksfilmer. En härmapa, typ. Men jag kan säga att Amber Heards perfekta och oskuldfullhet skådespeleri var riktig suveränt och höjde lite filmbetyg. Slutet var riktig chock och nåt som man inte förväntade sig. Jag kan säga att den är väl okej men inte något som man MÅSTE absolut se.
3 av 5

Film - Sex and the City: Movie


Sex and the City: Movie

Handling:
Dags för en uppföljare av tv-serie "Sex and the City". Carrie är tillsammans med Mr. Big och bor och jobbar på Manhattan. Miranda har gift sig med Steve, jobbar fortfarande som advokat och bor med sin familj i Brooklyn. Charlotte är gift med Harry och har adopterat ett barn från Kina. Samantha har bestämt sig för att pröva lyckan i Los Angeles där hennes pojkvän Smith Jerrod har blivit stor skådespelare.
Vad tycker jag:
Det är första gång för mig att se på Sex and the City, jag har hört talas om den men hade aldrig sett tv-serie eller de två uppföljare-filmer ända tills idag så det är rätt svårt att hänga med. Orsak till att jag aldrig såg den för jag gillar inte Jessica Sarah Parker, jag tycker att hon är en fjant. Men konstig nog tycker jag att filmen är ganska bra, kanske lite långtråkig ibland. Men annars är den rätt bra och har en intressant handling som får mig hålla fast kvar mig och vilja se och ladda ner tvåan och tv-serie. Men jag kan lova att jag kommer ALDRIG bli en "Sex and the City"-fan. Aldrig nånsin!
3, 5 av 5.

Filmcitat

"Äger inte han en tröja?"

- Edward om en Jacob utan tröja, i The Twilight Saga Eclipse.

Dagens bild


True Blood

Parodifilm - Date Movie


Julia Jones (Alyson Hannigan från American Pie-filmerna och Buffy the vampire slayer) letar efter den rätte i helt fel filmer, ända tills hon äntligen lyckas roffa åt sig drömkillen! Nu börjar problemen. Hon blir förföljd av ett förvirrat ex, en raskatt med magproblem och sina minst sagt underliga svärföräldrar - som alla hotar att förstöra hennes alldeles perfekta Hollywoodbröllop! Med scener som aldrig visades på bio serveras härmed den galnare, grymmare utan-gränser-versionen av den bisarra komedin från två av manusförfattarna till Scary Movie.
Vad tycker jag:
Suck, den är lika dålig som andra parodifilmer. Det finns aldrig någon bra parodifilmer (Jo, kanske Vampire Sucks?). Jag stör mig på denna film, så jobbigt och pinsamt att se på. Jag blev även äcklad ibland . Jag rekommerar inte denna filmen! Fast den är lite rolig men ändå är den inte bra.
1 av 5.

Film - Fantastic Four - Rise of the Silver Surfer


Fantastic Four - Rise of the Silver Surfer

Fantastic Four håller som bäst på att försöka komma tillrätta med sina inte helt problemfria nya roller som nationens superhjältar när ett nytt hot dyker upp i den mystiska Silver Surfer. Situationen blir allt värre när deras nemesis Dr Doom även blandas in i spelet och superhjältekvartetten får återigen ta till all sin kreativitet och sina superkrafter för att bekämpa ondskan.
Vad tycker jag:
Den är nästan lika bra som ettan, handling är riktig spännande och intressant. Man blir hela tiden överraskad om och om. Dock tycker jag att Jessica Albas sminkning var inte riktig bra som ettan, man såg direkt att hon är inte äkta blondin och att hennes blå ögon är bara färglinser. Men hela filmen är rätt bra.
4 av 5.

Film - Fantastic Four


Fantastic Four

"Fantastic Four" är ett fartfyllt äventyr om hur en olycka på en rymdfarkost förändrar livet för fyra astronauter. De får superkrafter som de snabbt - om än inte helt problemfritt - lär sig hantera och blir hjälteteamet Fantastic 4. Tillsammans tar de New York med storm i kamp för att skydda stadens medborgare mot ondska.
Vad tycker jag:
Andra som tittade med mig på Fantastic Four tycker att den är inte så bra. Men jag tycker helt tvärtom. Denna filmen är helt i min smak. Dessutom är Jessica Alba med i, vilket gör film mer bra. Jag älskar superhjältar. Filmen har rätt intressant handling fast man har lite svårt att förstå i början, för man fattade inte direkt vad har hänt men senare i filmen får man veta och det blev lättare att förstå. Slutet är helt bra och ganska gulligt. Filmen fick mig vilja genast ladda ner tvåan.
4 av 5

Film - Lost in Translation

Lost in Translation

Bob Harris (Bill Murray), en amerikansk skådespelare, anländer ensam till Tokyo för att spela in en reklamfilm för en japanskt whiskymärke. Han tar in på Park Hyatt Tokyo, ett av Tokyos lyxigaste hotell. Där blir han välkomnad av bugande japaner samt ett fax från sin fru där hon påminner honom att han just glömt sin sons födelsedag. Deras äktenskap går på tomgång, han funderar över varför saker och ting i livet utvecklats som de gjort och flyr tankarna och frun genom att jobba mycket. Jetlaggen gör det svårt för honom att sova, så han fördriver nätterna med att sitta ändlösa timmar i hotellbaren. I baren träffar han på Charlotte (Scarlett Johansson), en ung amerikansk kvinna som är i Tokyo i sällskap med sin man. Hon har just avslutat sina filosofistudier på Yale. Han är en kändisfotograf i ropet, jobbar ständigt och Charlotte blir lämnad ensam på hotellet. Hon går ensam på sightseeingturer och hela tiden grubblande på om det är rätt man hon gift sig med, då han verkar helt ovetande om sin makas tristess och inre vilsenhet.

 

Vad tycker jag:

Lost in Translation är helt fantatisk film, det är mycket speciell och annorlunda. Filmen visar en del av verkligenhet, att man kan ändå känna sig ensam även om man är gift och har vänner. Filmen handlar om två ensamma själar mötas. Filmen visar även mycket av det japanska kulturen, vilket är mycket bra och intressant.  Men det är inget nåt för er som älskar action, slagbart och mycket äventyr. Lost in Translation är mycket lugn film med mjuk och tyst handling.

4, 5 av 5


13 snart 30


En komedi med Jennifer Garner finns på tv ikväll. Den heter "13 snart 30" och börjar klockan 22.00 på SVT1. Jag lovar er att den är jättebra (har sett den). 
Handling:
En 13-årig Jenna önskar sig ett nytt liv. Om hon kunde vakna upp som vuxen och vara populär med ett bra jobb och schysst lägenhet så skulle allt vara perfekt. Hennes önskan går i uppfyllelse! Hon vaknar upp som den coola 30-åring hon mest av allt vill vara.

Sin City


Sin City börjar klockan 22.00 på kanal5.
Handling:
Sin City drar till sig de hårda, de korrupta, de med brustet hjärta. Vissa kallar den mörk. Hårdkokt. Men det finns de som kallar den sitt hem. Skumma poliser. Sexiga damer. Desperata medborgargardister. Några söker hämnd. Andra söker frälsning. Och så finns det de som hoppas på lite av båda. Handling: Sin City drar till sig de hårda, de korrupta, de med brustet hjärta. Vissa kallar den mörk. Hårdkokt. Men det finns de som kallar den sitt hem. Skumma poliser. Sexiga damer. Desperata medborgargardister. Några söker hämnd. Andra söker frälsning. Och så finns det de som hoppas på lite av båda.

Fantastic Four ikväll!


Ikväll går "Fantastic four" på TV3 klockan 21.30.
Det ör en amerikanskt actionäventyr från 2005 med Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis och Julian McMahon i roller.
Handling:
När en rymdfärd går fel, förändras fyra människor av kosmisk strålning och de får övernaturliga förmågor. Reed Richards, uppfinnare och ledare för gruppen, får förmågan att förlänga sin kropp och tar namnet Mr Fantastic.

Vampire Diaries, avsnitt 2


Ikväll finns The Vampire Diaries andra säsongens 2 avsnitt på Tv6 klockan 20.00.
Det som kommer hända:
Efter att ha blivit utskriven från sjukhuset går Caroline till karnevalen i Mystic Falls med sina vänner. Damon vill omedelbart agera, men Stefan och Elena erbjuder Caroline deras stöd. Matt försöker berätta för Caroline om sina känslor, trots att hennes beteende förvirrar honom.

Bloggande: avbrott i panik


Har bestämt mig ta ett paus ett tag för jag har fått en hjärnsläpp och vet inte vad jag ska skriva mer.

Film - Familjen Jones

Steve och Kate Jones är till det yttre det perfekta paret som tillsammans med sina välartade tonårbarn flyttar till ett tjusigt villaområde. Snygga, framgångsrika och med de senaste prylarna av de rätta märkena drar de till sig grannarnas nyfikna och beundrande blickar. Plötsligt vill alla ha samma saker som familjen Jones. Ingen anar vad som egentligen händer bakom kulisserna till den alldeles för perfekta familjen. Familjen Jones inte bara lever den amerikanska drömmen - de säljer den. Familjen är i själva verket inte en riktig familj utan anställda reklampelare, betalda för för att få omgivningen att köpa allt de exponerar...

Mycket bra film med kul twist i slutet. Liknar inte alla andra amerikanska filmer. Har även ett bra och tänkvärt slut tycker jag.

4 av 5Film - Nanny Diaries


Nanny Diaries

En barnflickas dagbok baseras på en bestsellerroman där två tidigare barnflickor, satiriskt berättar om livet hos Manhattans överklass! Annie är precis klar med skolan och vet inte riktigt vad hon vill göra med sitt liv. Därför kommer jobbet hos familjen X som en skänk från ovan. Men Annie kommer snart på andra tankar! Mr X är en otrogen, arbetsnarkoman. Mrs X spenderar all sin tid på shopping och är rädd för sin son, Greyer, som föräldrarna totalt nonchalerar. Han försöker i sin tur att få uppmärksamhet genom att göra livet surt för sin barnflicka! Men lyckligtvis så finns det en trevlig och snygg granne, som Annie därför döper till Harvard Hottie. Han gör allt för att få till en date med upptagna Annie.

Filmen är verkligen intressant, jag minns att jag brukar funderar på att se den i hyrfilmbutik men hade allid valt en annan senare. Men nu har jag äntligen sett den och jag kan säga att den är fantatisk och bedrånde fast lite sorgligt, jag har aldrig sett hemskare föräldrar. Maken i familjen var riktig äckelsvin, jag vill bara skrika till Mrs X "Lämna honom genast"! Jag vill bara se den igen. Filmen fick mig vilja bli barnflicka i en annan land som i England eller USA, fast inte i Uppe side. Jag vill inte se en liten pojke bli nonchalerad. Slutet var jättebra, jag blev riktig stolt över Annie (Scarlett Johansson) som vågade säga ifrån och allt förändras med en ping.
5 av 5

Film - Harry Potter och dödsrelikerna


Harry Potter och dödsrelikerna del 1.

Del ett börjar när Harry, Ron och Hermione, ger sig av på ett riskabelt uppdrag för att försöka hitta och förgöra hemligheten till Voldemorts odödlighet och onska – Horcruxes. Alldeles ensamma måste de tre vännerna lita på varandra mer än någonsin förut. Under tiden har trollkarlsvärlden blivit en farlig plats för alla fiender till The Dark Lord. Det fruktade kriget har startat och Voldemorts Dödsätare tar kontroll över Magiminiteriet och till och med Hogwarts.. Men det är en person de fortfarande letar efter och det är den mest värdefulla för Voldemort: Harry Potter. Den utvalde har blivit den jagade när Dödsätarna letar efter Harry för att ta honom till Voldemort…levande. Harrys enda hopp är att finna Horcruxes innan Voldemort hittar honom. Men när han letar efter ledtrådar upptäcker han en gammal och nästan glömd sägen – legenden om Dödsrelikerna. Och om legenden visar sig vara sann, kan den ge Voldemort den ultimata makten som han så gärna vill ha.

Filmen var lika bra som bok. Jag älskar verkligen filmen, det kändes som om de tog med varenda scener och repliker som jag vill höra. Det kändes som de har inte hoppat över en enda scen i bok (Det har de men det kändes inte så). Helt fantatisk. Jag vill bara se den igen. Har både gråtit och skrattat (Jag skrattade mer än gråta som vanligt). Jag tror att denna film är nog den bästa Harry Potter-film med undantag "Harry Potter och den flammande bägaren". Jag längtar verkligen efter del 2.
5 av 5

Nanny Diaries ikväll


Ikväll finns en film med Scarlett Johansson på TV4 puls klockan 20.00.
Handling:
Annie har precis tagit examen och vet inte riktigt vad hon ska göra med sitt liv. För att hitta sig själv tar hon ett jobb som barnflicka hos familjen X. Familjen bor i en lyxig våning på Manhattan och allt verkar vara perfekt men Annie upptäcker snart att allt inte är som det ser ut att vara. Mr X tillbringar mycket lite tid med sin familj, mrs X tillbringar all sin tid med att shoppa och försummar sin son som i sin tur gör allt för att göra livet surt för Annie. Som tur är finns där grannen Harvard, som både är trevlig och snygg.

Spider-man 3 ikväll


Spider-man 3 finns på TV3 klockan 21.30.
Handling:
Peter Parker har äntligen lyckats att få balans i livet mellan hans förälskelse M.J. och sitt uppdrag som superhjälte. Men Peters självförtroende har blivit lite väl stort och han börjar ignorera de människor som står honom närmast. Hans nyfunna självförtroende äventyras när han ger sig in i sitt livs strid mot två av de mest fruktade brottslingarna någonsin, Sandman och Venom, vilkas samlade krafter och längtan efter vedergällning hotar Peter och alla han älskar.

Skilmässa för Eva Longoriga


Suck, det verkar som om det finns en Tiger Woods-kopia till. Det verkar som om otroghet är populär i Hollywood.
Hollywoods mest käraste par i skilmässa.
Igår ansökte Desperate Housewives-stjärnan Eva Longoriga om en skilmässa. Eva har precis öppnat sig för sin vän, programledaren Mario Lopez, och berättat att Tony varit otrogen upprepade gånger, och det redan började precis efter att de gift sig!
Den senaste otrohetsskandalen är tydligen med en fru till Tonys kollega i San Antonio Spurs! Eva avslöjade honom efter att ha hittat över hundra sms mellan dem på Tonys telefon! Så det är alltså officiellt. Efter bara tre år är giftermålet slut.

Bakom magin - Harry Potter och dödsrelikerna


Ikväll finns en intressant tv-program på tv på kanal5 klockan 20.00.
Vi får följa med bakom kulisserna på produktionen av den nya Harry Potter-filmen och träffar skådespelarna, regissören och många andra.

Vampire Diaries, starten av säsong 2 ikväll!


Ikväll: The vampire diaries, säsong 2, avsnitt 1, på tv6 klockan 20.00.
Det som ska hända i detta avsnittet:
Elena återvänder hem och får till sin fasa höra vad som har hänt Jeremy och Uncle John. På sjukhuset väntar Sheriff Forbes på att få höra om Caroline kommer att överleva bilolyckan.

Film - Troja

Troja

Brad Pitt plockar upp svärdet i rollen som den hotfulle, målmedvetne och muskulöse, grekiske krigaren Akilles i den spektakulära återberättelsen av Iliaden. Orlando Bloom och Diane Kruger spelar det legendariska älskande paret Paris och sköna Helena som kastas in i en värld av krig, Eric Bana porträtterar prinsen som vågar konfrontera Akilles och Peter O'Toole regerar Troja som Kung Priam. Regissören Wolfgang Petersen återskapar en tid av krig, arméer i sammandrabbning, den välskyddade staden och den majestätiska Trojanska hästen

Wow, den är helt underbar, jag älskar den. Den hamnar på min topplista. Charmerande, romantisk, actionfyllt och vackra Grekland. Jag lovar er, ni kommer gilla filmen. Skådespelare är så duktig, de vet exakt hur de ska få mig falla för filmen. Jag har precis haft "Grekiska mytologi" i svenska, så jag vet en del om denna historia. Jag tror att denna film visar Trojas historias sanna och möjligt sida.

5 av 5


Ska dra och se Harry Potter


Japp, nu ska jag gå och titta på "Harry Potter och dödrelikerna del 1" på bion.

Desperate Housewives, säsong 7, asvnitt 7 ikväll!


Ikväll kommer Desperate Housewives sjunde avsnitt på tv-rutan klockan 21.00 på kanal 5.
Det som ska hända:
Gabrielle är rädd för att Bob försöker förföra Carlos efter de två blivit goda vänner. Renee har ett frestande jobbförslag för Lynette. Susan accepterar motvilligt Lynettes erbjudande att vara barnflicka åt bebisen Paige. Bree är generad över att berätta för Keith att hon närmar sig klimakteriet.

Topplista: Sorgligaste död

Varing för spoliers och överraskningförstörare. Jag kan säger att bland annat "Buffy the vampire slayer", "Partioten", "Troja", "Remember Me", "Marley & me", "Harry Potter", "Lost" och "Vampire Diaries". Så om ni har inte sett men har planerat att se, så läs INTE detta!-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Topplista på de mest sorgligaste död enligt mig.
1.
Anya Jekins i "Buffy the Vampire slayer". Säsong: 7 Avsnitt: Chosen (Chozen) Skådespelare: Emma Caulfield.

2.
Gabriel Edward Martin i "Partioten". Skådespelare: Heath Ledger.

3.
Tara Maclay i "Buffy the vampire slayer". Säsong: 6 Avsnitt: Seeing Red. Skådespelare: Amber Benson.

4.
Tyler Hawkins i "Remember me". Skådespelare: Robert Pattinson.

5.
Hunden Marley i "Marley & me".

6.
Akilles i "Troja". Skådespelare: Brad Pitt.

7.
Albus Dumbledore i "Harry Potter and the Half Blood Prince". Skådespelare: Micheal Gambon.

8.
Cedric Diggory i "Harry Potter and the Goblet of Fire". Skådespelare: Robert Pattinson (Jaja, jag vet att han hamnade här två gånger).

9.
Boone Carlyle i "Lost". Säsong: 1 Avsnitt: Minns inte vilken. Skådespelare: Ian Somerhalder.

10.
Vicky i "Vampire Diaries". Skådespelare: Kayla Ewell.
Wanted


I kväll kommer det finnas en film med Angelina Jolie på TV3 klockan 21.00. Filmen heter Wanted.
Handling:
Wesley Gibson (James McAvoy) är en hypokondrisk kontorsslav, med en chef som förödmjukar honom och en flickvän som är otrogen. Hans liv är hopplöst. Men när Wes upptäcker att hans försvunne far blivit brutalt mördad, tvingas han in i en hemlig organisation av lönnmördare som kallar sig Brödraskapet. Under den rutinerade mentorn Foxs (Angelina Jolie) ledning, utvecklar han snart blixtsnabba reflexer och övermänskliga förmågor. Men under sitt första uppdrag upptäcker Wes att det enda som är svårare än att ta någon annans liv, är att samla mod och ta kontrollen över sitt eget!

Gossip ikväll!


Ikväll börjar Gossip Girls sjätte avsnitt av säsong 4. Den börjar klockan sju på kanal5.
Det som ska hända i avsnitt 6:
Serena upptäcker något om sin nya pojkvän Collin som kan sätta stopp för deras förhållande. Trots Blair bestämde att Little J inte längre är välkommen på Manhattan efter vad som hände med Chuck är Jenny frestad av en-gång-i-livet-möjlighet att träffa Tim Gunn.

Dear John

Dear John

Filmen handlar om John Tyree (Channing Tatum)som är soldat i amerikanska armén men har permission över sommaren. Han är då hemma där han bor med sin lite udda pappa. Han träffar Savannah Lynn Curtis (Amanda Seyfried), de blir snabbt förälskade och upplever två underbara veckor. Men därefter måste John ut i tjänst igen och Savannah tillbaka till skolan. De är borta från varann i ett år, men de skriver hela tiden brev till varandra.

Jag tycker att filmen är så fantatisk och sorgligt. Filmen är inte precis som jag trodde, den slutade inte som jag trodde. Jag säger bara att om du är en av de som inte gillar sorgsna och romantiska filmer, ska du inte se denna film. Du kommer behöva lite näsduk bredvid dig.

4 av 5


Film - Killers


Killers
Killers handlar om Jen som tror att hon skulle aldrig bli kär efter sin senast misslyckad förhållande. Hon följer motvilligt med sin föräldrar till Nice, en fransk rivieran. Där möter hon Spencer, som är där på en uppdrag. Tre år senare är de nygifta och lever en drömliv. Men en problem finns. Spencer har inte berättat för henne att han har varit en spion med rätt att döda. När hans gamla liv kom ikapp honom vänds deras perfekt liv upp och ner. Helt plötsligt måste Jen lära sig ducka för kulor, vara på sin vakt och hantera skjutvapen. Man vet aldrig vem är anlitad att "ta hand om" Spencer. Det kan vara deras granne, vänner eller jobbkompisar.
Jag gillar verkligen filmen, Ashton Kutcher är så snygg i den film. Jag tycker att det är verkligen synd att "tre år senare" Katherine Heigls hår är kortare för hon passade mycket bättre i långt hår. Jag tycker att Katherine och Ashton är så söt tillsammans. Filmen var mer bättre och roligare än jag trodde. Jag är nöjd att jag såg den. Denna film är nu på min "100 topplista filmer". Slutet är så mycket gullig.
Jag älskar action/komedi film med pistoler (Mrs & Mr Smith är en av min favoritfilmer), så den är helt perfekt för mig.
4 av 5

Desperate Housewives, säsong 7, asvnitt 6 ikväll!


Ikväll finns Desperarte Housewives, säsong 7, avsnitt 6 på kanal5 klockan 21.00. Yes! Jag har längtat hela vecka efter denna avsnitt.
Det som kommer hända i avsnitt
Halloween närmar sig och Susan tvingas avslöja sitt hemliga internetjobb för en chockad Mike. Juanita blir misstänksam på Gabrielles plötsliga intresse för Grace. Lynette blir orolig över Tom mammas minnesluckor. Bree får veta en hemlighet om Keith.

Varning för spoliers! Breaking Dawn spoliers!!!
Lite bilder från Breaking Dawn inspelningen. Jag tror att de spelar in scen då Bella och Edward skulle åka iväg till smekmånad. Ser ni Bellas klänning som ser lite ut som en resklänning? Jag är inte säker men jag tror det.
Jag tycker att Edward ser mycket yngre än han såg ut i Eclipse och New moon. Hans mörka hår är mycket snyggare än i Eclipse då hans hår var typ gråbrun. Bellas (Kristen Stewarts) klänning är så fin.
Jag längtar som fan efter Breaking Dawn!

Cougar Town, avsnitt 1


Såg äntligen Cougar Town, säsong 1, avsnitt 1.
Jag gillade verkligen den. Jag ska nog fortsätta se denna tv-serien. Det är verkligen kul för en av min favoritskådespelare Busy Phillips är med i. Serien är en exempel på en typisk liv för en skild mamma. Det är spännande och intressant att se.

Gossip Girl ikväll!


Ikväll finns Gossip Girls femte avsnitt av säsong 4, den börjar klockan 19.00 som vanligt och finns på kanal5.

På spaning med Bridget Jones


"På spaning med Bridget Jones" finns på TV3 klockan nio i kväll.
Handling:
Trots att Bridget är lyckligt förälskad i sin Mark Darcy, hotar svartsjukan att ta överhanden och förstöra deras förhållande. Hon misstänker att Marks unga, långbenta praktikant, som inte bara är snygg utan även intelligent, är intresserad av honom.

En bra bok för er filmälskare


Det finns en perfekt bok för er som älskar mycket filmen. Boken heter "1001 filmer du måste se innan du dör". Jag har en av exempel här hemma, den är kul att titta i och kryssa på de filmer som jag har sett.

I hennes skor


I hennes skor
Jag tycker att filmen är riktig bra och man kunde se hur de systrar lärde sig om livet och började på en bättre liv. Och dessutom är skorna så snygga. Slutet var riktig bra.
4 av 5.

Men in black 1 & 2


Men in black 1 & 2     
Både ettan och tvåan finns på tv4 puls. Ettan börjar klockan åtta och tvån börjar klockan tio.

I hennes skor


I hennes skor börjar klockan 21.30 på tv3 i kväll.
Filmen handlar om två systrar som är varandras motsatser men är trots detta bästa vänner. Och ibland också de värsta ovänner. Maggie är partytjejen som knappt tog examen från high school, och tror att hennes största tillgång är utseendet. Rose är storasystern som tröttnat på att ständigt ställa upp för Maggie.


Pirates of the Caribbean: Svarta pärlans förbannelse

Pirates of the Caribbean: Svarta pärlans förbannelse.
Jag har kanske sett den tio gånger men jag tröttnade inte på den när jag såg filmen igår kväll. Den är lika spännnade och häftig. Jag älskar verkligen Pirates of the Caribbean-serien. Ettan, tvåan och trean är lika bra fast jag gillar litelite mer ettan.
Johnny Depp, Orlando Bloom och Keira Knigthely är så begåvad, de är verkligen duktig skådespelare, särslikt Johnny Depp. Jag vet inte vad jag ska säga mer.
5 av 5

The Uninvtied


The Uninvtied.
Jag gillar inte filmen, det var en chock när jag fick reda på att Alex är egentligen inte där. Att hela Annas misstänksamhet mot Rachel var egentligen bara hennes sinnesjuka hjärna som har kokat ihop. Slutet var mycket förklarande. Jag gillar inte filmen. Psykfilmer är inte för mig. Filmen påminde mycket om A Tale of Two Sisters.
1, 5 av 5 grund av all bra skådespeleri.

Gossip Girl-paren har gjort slut!


Ja, ni hörde rätt. Söta Blake Lively och Penn Badgley har gjort slut. Jag vet, det är också chock för mig som trodde att de skulle vara tillsammans tills de dör.

Underworld: Evolution


Underworld: Evolution är en amerikanska rysare med Kate Beckinsale som finns på tv3 klockan 02.20 i natt.
Underworld: Evolution är fortsättningen på krigssagan mellan Death Dealers (vampyrerna) och Lycans (varulvarna). En urgammal fejd mellan två stammar. När Selene och varulvsbastarden Michael försöker komma på hemligheten med sina blodsband får man gå tillbaka till hur det hela började.
Jag har inte sett ettan men funderar på att göra det nån gång för handling låter intressant, eller hur? Varuvlar och vampyrer.

Black Swan på bio i mars

Jag hade fel. Black Swan finns inte på bio i december. Black Swan har istället premiär på 4 mars 2011. Fan, det är lite för långt kvar.


Scream 2 på tv ikväll


Ni som har sett ettan och vill se tvåan kan bli glada. För det finns Scream 2 på kanal 5 klockan 22.00.

Vampire Diaries, avsnitt 21


Ikväll finns Vampire Diaries, avsnitt 21 på tv6 klockan åtta.

Yeah! Harry Potter!


Har äntligen biljetter till premiär av Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Sitter i mitten och rad 5. Perfekt platser.

Officiell Warrior Poster!
Kommande film "Warrior" med Kellan Lutz och Ashley Greene i som ska tydligen visas på bio 2011 är en av filmer som jag vill verkligen se. Nu har det äntligen kommit Warrior poster.

Tävling på Cdon.com


Vill du vinna signerad poster av Bella och Jacob eller Soundtrack eller T-shirts? Då finns det en tävling på Cdon.com
Klicka här

Tävligen gäller fram till 3/12, så skynda er att anmäla er på tävling.


Bara 14 dagar


Har ni tänkt på att det är BARA 14 dagar kvar tills Harry Potter och dödsrelikerna del 1 har premiär!!! Jag längtar galet! Vill bara se den nu! Det är som med Eclipse, jag dog nästan av längtan i somras när jag väntade på att Eclipse skulle ha äntligen premiär.

Himlen är oskyldigt blå (textad)


Igår såg jag denna filmen "Himlen är oskyldigt blå" på bio.
Allt som jag kan säga är: Inte alls min filmtyp, den skulle ha varit bra om jag hade gillat svensk och drama. Den är inte enda dugg rolig, fast jag skrattade lite när Martin grät i ungdomsfängelse och när jag såg dessa förskräckligt 70-talskläder.

Devil


Devil är en av filmer som jag verkligen vill se. Det handlar om fem människor som har fastnat i en hiss och kunde inte komma ut, det visar sig att en av de dem människor i hissen är nämlingen en djävul.

Desperate Housewives, säsong 7, asvnitt 5 ikväll!


Yes! Äntligen ikväll! Jag har längtat efter nästa avsnitt i Desperate Housewives, säsong 7. Den börjar klockan nio på kanal5.

The Simpsons, säsong 1, avsnitt 1


The Simpsons, säsong 1, avsnitt 1
Älskar avsnittet!!!! Jag dog nästan av skratt! Jag skrattar ihjäl mig när jag såg den där scen på Operan. Jag älskar verkligen The Simpsons.