Zombieland


Zombieland
Jag gillar den. Rolig, fantasifull, bra skådespelare och snygg bilar. Och zombier gör den ännu mer bättre. Det är bra att folk gör ovanlig filmer. Sedan dess har det varit hela tiden vampyrer. Nu är det ju roligt med nytt.
Zombier!!! Jag har hört talas om att det ska komma "Zombieland 2" i 2011.
4 av 5

Längtar


Perfekt skräckfilmer till en halloweenkväll.

Idag är den 31 oktober som betyder att klockan flyttas en timme bakåt och blir vintertid. Idag är också den riktiga Allhelgonadagen i dag.
Jag har en del tips om skräckfilmer till en filmkväll på halloween.
1. The Haunting

2. Terror på Elm Street 5 (Den gamla filmverison)

3. Stephen King's IT (Svensk titet: Stephen Kings DET)

4. Jag vet vad du gjorde förra sommaren

5. Dracula (Från 1992 och Wionona Ryder är med i)

6. The Grugde

7. The Unborn

8. The Uninvited

9. Silent Hill

10. The Messenger

Gossip Girl ikväll!


Ikväll finns Gossip Girl som vanligt på kanal5 klockan 19.00.

Omröstning

Omröstningen Vilken sorts film föredrar du? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!


Frostbite


Frostbite.
Hmm...den är rätt rolig och jag skrattade faktiskt mycket men resten är riktig dålig som slutet. Alla blir ju vampyr av ett gäng röda tabletter, det är ju galet. Jag föredrar nog de klassiska sättet, som vampyr biter en människa och människan blir vampyr.
Jag ger den 2, 5 av 5 grund av all humor.

Batman Forever


Batman Forever från 1995
Den är rätt bra fast jag stör mig lite på Jim Carrey som skurken. Men resten av filmen är rätt bra. Men den är inte min favorit. Men den fick mig vilja se en annan filmverison av Batman med Heath Ledger som Joker.
Jag ger 4 - av 5.

Piranha


Piranha
Gud, den är fan dålig. Jag ångrade mig direkt att jag tittade på den. Äckligt och dålig handling. Glöm inte ha en hink bredvid dig om du ska se på den. För du kanske behöva spy efter har sett de äckliga scener. Jag rekommerar den INTE!
1 av 5

Scream Awards 2010


Inatt sänder en repris av Scream Awards 2010 (Den sänds för två-tre veckor sedan) på kanal 5 klockan 00.10-02.00. Det är en prisgalan med tema "Skräck". Bland Kristen Stewart, Nikki Reed och Alexander Skargård kommer vara där.

Scream på tv ikväll

Ja, Scream finns på kanal 5 klockan 22.00. Jag har inte bestämt mig om jag ska se den eller inte. Jag funderar istället att se på "Batman forever" (Den finns inte på tv).
Screams handling:
Casey väntar på sin pojkvän Steve, som hon under kvällen ska se en skräckfilm tillsammans med. Precis när Casey ska börja poppa popcorn ringer telefonen. Det är inte Steve.

Marie AntoinetteMarie Antoinette.
Som sagt älskar jag 1700-talet-filmer.
Marie Antoinette med Kirsten Dunst i huvudroll är rätt bra. Fast jag tyckte att de borde ha tagit med slutet av historia där både Marie och kungen avrättades. Filmen slutar bara med att de flydde. De säger inget resten av händelse. Det var lite dåligt, tycker jag.
Fast resten av film är så bra och roligt att se. Kirsten Dunst passar verkligen som Marie Antoinette.
Jag ger den 4 av 5.

The DuchessThe Duchess.
Jag blev lite galna i 1700-talet så jag tittade på en del 1700-talet filmer de senast dagar. Bland dem såg jag The Duchess med Keira Knightley i huvudroll.
Jag tycker att film är verkligen bra och jag älskar verkligen filmer som är baserad på en sann historia. Jag tycker att det är verkligen hemskt att män får vara otrogna på 1700-talet. Det är så synd om Georgiana särslikt när hennes make var otrogen med hennes bästa vän och flera kvinnor. Det är verkligen hemskt att på 1700-talet blir man pressad att föda en pojke som arvinge. Det är synd om Georgiana som misslyckades hela tiden med att föda en pojke som kan bli arvinge. Jag älskar verkligen kläder i denna film, alla klänningar som huvudrollen bär är så vacker. Jag önskade ibland att jag kunde leva på den tiden och ha vackra klänningar med korsetter på mig. Jag tycker att själva filmen är jättebra.
Jag ger den 4, 5 av 5 i filmbetyg.

Förlåt

Förlåt för jag har inte bloggat senast dagarna. Jag var sjuk, att vara sjuk brukar gör mig rätt trött och inte så aktiv.

Desperate Housewives, säsong 7, asvnitt 4 ikväll!


Yes! Äntligen ikväll! Jag har längtat efter nästa avsnitt i Desperate Housewives, säsong 7. Den börjar klockan nio på kanal5.

Top Model 14 avsnitt 5


Top model 14, avsnitt 5
Avsnittet var lite trist coh tjejer bråkar som vanligt och blabla. Jag började faktiskt tröttna på Top Model. Det har bara blivit tråkigare för varje nya säsonger.

Eclipse på dvd i december


Har fått veta att Eclipse finns på dvd den 1 decemeber, tänkte att det skulle bra för er att veta.
Har en fråga.
Vilken team är ni? Varulvar eller vampyrer?

Just My Luck


Just my luck
Jag tycker att filmen var rätt kul och jag skrattade en del. Men ibland är den lite trist och jag tycker att karaktär i filmen kan vara ibland så löljigt och överlägsen.
Men annars är den "tummen upp".
4 av 5.

Min 5 favorit tjejrollfigurer

1. Gabrielle Solis i Desperate Housewives. Spelad av Eva Longoria.

2. Buffy Summer i Buffy the vampireslayer. Spelad av Sarah Michelle Gellar.

3. Alice Cullen i The Twilight saga. Spelad av Ashley Greene.

4. Molly Gunn i Uptown Girls. Spelad av Brittany Murphy.

5. Jackie Burkhart i That '70s show. Spelad av Mila Kunis.

Paranormal activity 2


Har ni hört att Paranormal activity 2 (Fortsättning av Paranormal Activity) finns på bio nu? Helsann. Jag själv tänker vänta tills den finns på dvd. Orkar inte slösa 100 kr på en biljett till film som jag vet inte om jag kommer gilla. Hyra filmer är billigare än bio.


Omröstning

Nu kan du rösta om du skulle se Harry Potter eller inte.
Här är det:

Omröstningen Kommer du se Harry Potter och dödsrelikerna del 1 som finns på bio den 18 november? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa omröstningar!


Ang. bloggdesign

Ni har säkert märkt att bloggdesin är lite konstig, tack vare tröga blogg.se. Det beror på att jag har en ny design. Om ni inte ser den, tryck på F5. Så finns den där :D


Black Swan

Det finns en kommande film med Natalie Portman och Mila Kunis som jag vill väldigt gärna se. Filmen heter "Black Swan" och filmen ska tydligen ha premiär i December, jag vet inte säkert. Kolla in tralier nedån. Det är tralier som gjorde så att jag föll för den.

100 girls


100 Girls
Det är för smaklöst att jag skulle gilla den. Allt som den liksom handlar om är typ "En kille låg med en tjej i mörklagt hiss och såg inte vem är hon. Så sen låtsas han vara en teknikman så han kan vara i tjejers collegehus och letar efter tjejen som är hans hisstjej, blabla".
Jag ger den 1,5 av 5. Dåligt. Töntig. Inte min smak.

I kväll Gossip Girl!


Ikväll kommer Gossip Girl, säsong 4, avsnitt 3 på kanal 5. Den börjar som vanligt klockan sju.

Top model 14 repris i kväll.


Om ni har missat senast Top Model-avsnitt kan du se den i dag klockan 17.55 på tv3.

Desperate Housewives, avsnitt 4


Desperate Housewives, säsong 3, avsnitt 4
Jag älskar den avsnitt, särslikt scener där Gabrielle och Carlos bråkar och den där scen då Gabrielle anklagade Carlos att har kissat i hennes schampoo. Det var lite synd om Carlos när Gabrielle sa att hon älskar inte honom och att hon har legat med en viss John förra veckan.
Jag bara blir irriterad på Lynette som är en stort bevis på att det finns viss föräldrar som tvingar sin barn att fortsätta med en sport som de hatar.
Jag tycker att Edie borde försvinna ner till helvete. Hon är nästan som en djäulv. Så ond och falsk är hon. Och jag tycker lite synd om Mike som har Edie att fylla minneluckor. Jag tänker bara "Stackars Susan".
Bree är det synd om, hon tvingades leva med en dotter som ligger med sin gifta historielärare.

Mina 5 favorit-skådespelare


Topp 1: Ashley Greene
1. Ashley Greene.

Hon är helt fantatiskt som Alice i Twilight. Hon är som skapat för rollen och hon passar perfekt som Alice Cullen. Jag tyckte att henens insats i filmen "Summer´s blood" är så begåvad (Trots jag tycker filmen var rätt konstig och dålig). Jag längtar efter att se hennes talang i kommande filmer som LOL, The Apparition, Warrior och Butter.
2. Kellan Lutz!
Jag älskar hans insats i Prom Night, The Twilight saga och Stick it. Han är så bra skådespelare och förebild. Jag längtar verkligen att se honom i kommande film "Warrior" (ja, det är samma film som Ashley Greene är med i).
3. Sarah Michelle Gellar.
Hon är en av mina förebilder. Hon är så cool i sin roll Buffy i "Buffy the vampireslayer". Jag har sett varenda Buffy-asvnitt och jag beundrar verkligen hennes insats. Jag älskar också hennes insats i Scooby Doo-filmer.
4. Scarlett Johansson.
Hon är så bra skådespelare och jag älskade hennes insats i "Dumpa honom!" och "Iron man 2". I Love It. Dessutom bevisade Scarlett att man kan vara vacker med kruvor.
5. Blake Lively.
Jag älskar att se hennes glada leende i filmer. I "Accpeted" och "Systrar i jeans" log hon nästan hela tiden. Jag avundas verkligen hennes självsäkerhet och..hennes hår förstås. Mer kan jag inte förklara.

Desperate Housewives, avsnitt 1


Desperate Housewives, säsong 3, asvnitt 1.
Jag älskar verkligen den asvnittet. Jag gillar hur Gabrielle "tappade" bort Xiao Mei och att Lynettes ungar har en "pretty" ponny på sin kalas. Sött, va? Jag tycker att Orson är verkligen läskigt och det är defivint nåt skumt med honom.
5 av 5, självklart får asvnittet fem av fem. Desperate housewives är alltid bra.

Youth In Revolt


Youth In Revolt.
Den är fan dålig men askul. Jag dog nästan av skratt när jag såg den där scen då den där Nick försökte få poliser tro att han begår självmord genom låta sin bil med hans kläder och ID-kort i for ut på en klippa och landa i en flod precis nära en polisstation. Men Nick bil sjunker inte för vattenbotten var låg. Aspinsam. Nick stod bara där på klippan i boxershorts och en öppen mun som en världens störst idiot. Helt galet.
Jag ger den 3, 5 grund av Micheal Ceras tönttalang och roligheter.

Kick-Ass


Kick-Ass
Vad tyckte jag: Jag tycker att den är så blodig och brutal film men samtidigt kan den vara väldig rolig. Jag blev lite upprörd över att en pappa lärde sin egen dotter om hur man ska döda och sådant. Att Big Daddy lät sin elvaårig dotter döda.
Det var verkligen brutalt och massaker. Särslikt den där scen då en mannen blev tvingad in en enormt mikro och  han sprängde och det var blod överallt.
Jag är ganska tveksamt till sånt filmer men slutet på denna film var superbra. Jag ger den 4 av 5. Jag vet att någon av er kommer bli förvånad.

Desperate Housewives, säsong 7, asvnitt 3 ikväll!


Yes, ikväll kommer den efterlängtad avsnitt av Desperate Housewives säsong 7. Den börjar klockan nio på kanal 5 i kväll.

Desperate Housewives, avsnitt 5


Desperate Housewives, säsong 1, avsnitt 5.
Jag tycker verkligen synd om Carlos som är orolig över om hans fru Gabrielle är otrogen. Trots Gabrielle är min favoritperson i denna tv-serie, tycker jag att hon var verkligen elak som gjorde så att hennes svärmor åkte fast för en snatteri som hon har inte ens gjort.
Jag tycker verkligen synd om Zach, trots han är rätt lik min kvinnlig lärare på skolan, att hans mamma är död och jag tycker att det är verkligen generöst av Bree att umgås med honom.
Jag skrek "Yes" när Mike och Susan blev äntligen par. Jag har ingen kommentar om Lynette, fast jag tyckte att hon är verkligen listig och gjorde så att hennes vilda söner blev trötta när de skulle besöka skolan.

Min 5 favoritfilmer

Min 5 favoritfilmer som jag kan se om och om utan tröttnar på:
1. Eclipse.
Jag bara älskar den, den är så bra och jag fullständigt är förälskad i stridscener. Ja, jag vet. helknäppt.
2. Twilight
Jaja, ni vet nog varför.
3. Bekännelse om killar, kyssar och katter.
Jag älskar verkligen den. Den är så knasig och visar en verkligenhet sida av en tonårsliv och all tonårsproblem. Och den är jätterolig. Jag skulle kunna se den en miljoner gånger utan tröttna på den.
4. What happens in Vegas.
Jag älskar verkligen komedi, särslikt "What happens in Vegas". Jag älskar verkligen se den och Ashton Kutchers snygga överkropp *fniss*. Jag säger bara en sak: Jag vill absolut bo i New York när jag blir stor!
5. Accepted
Det är en jättebra collegefilm och dessutom är Kellan Lutz med i. Mums. Jag gillar verkligen iden att skapa en låtsascollege. Det är ju kul att gå på college och inte behöva plugga så mycket.


I Love you, Team Emmett Cullen. Buu för team Edward och team Jacob!!!!

Vampires suck (Vampyrer suger)Jag tycker att "Vampyrer suger" var fasanfullt roligt och jag kunde nästan inte sluta skratta, särslikt den scen när Becca och Jacobs pappor slåss galet.
Trots det är jag lite besviken för den är inte alls som jag trodde, den är liksom för överdrivet och konstigt och jag blir ibland illamående att se den som den där scenen när Becca drog loss sin pappas mutsach. Jag kräktes nästan. Så äckligt.
Jag ger den 3, 5 av 5 i filmbetyg.

Top model 14 ikväll.


Ikväll ska jag hoppa i soffan framför tv med veckans asvnitt av top model säsong 14. Min favoritmodell i säsong 14 är nog Jessica fast jag har inte riktigt bestämt mig.
Top model börjar förresten klockan åtta på tv3.

When in Rome


Vad jag tycker om filmen "When in Rome" med Kristen Bell: Tja, den var okej och ibland roligt. Och ibland är den faktiskt lite bra. Det är allt som jag kan säga om den. Fast ibland är filmen lite löljigt och pinsam.
Jag ger den 3, 5 av 5 i filmbetyg.

Gossip Girl ikväll!


Hejhej! Uppdaterar nu en minut innan Gossip Girl avsnitt 2 av säsong 4 sänder i tv, kanal 5.

Legally Blondes


Dagens filmrecesion: Legally Blondes, en rosaktig film som får en må illa.
Allt som jag kan säga är: patetiska.
Varför gör de såna filmer? Det är rätt dåligt särslikt när orginial filmer som Legally Blonde 1 & 2 med Reese Witherspoon var riktigt bra. Fast jag måste erkänna att 20 % av filmen var okej.
Min betyg är 2 av 5.


Breaking Dawns inspelningdatum.


Man har äntligen fått veta om när Breaking Dawns inspelning börjar. Inspelningen är planerad att börja 1 november och hållas tills 15 mars. Första delen i Breaking Dawn ska flimas i Louisana och andra delen ska i Vancouver.


Vampire diaries, asvnitt 18Vampire Diaries, säsong 1, asvnitt 18:
Allt som jag tycker om den är att Stefan visade en helt nytt sida av sig. Jag blev riktigt nyfiken på hur han skulle klara sig igenom det.
När det gäller Elenas farbror John blev jag riktigt nyfiken, jag vill bara veta varför han är där och om han är en vampyr och hur han kan veta typ om allt.
Jag tycker att det är så elakt av Jeremeny att läsa Elenas dagbok. Jag kan förstå hans misstänksamhet men det betyder inte att han får läsa någons dagbok. Dagbok är en privat sak.
/ MovieGirl.

Missa inte Panic Room i kväll.

Ikväll finns det en film med Kristen Stewart och Jodie Foster. Panic Room börjar klockan 00.00 på tv4 puls.
Filmen handlar om:
Meg köper ett hus till sig och sin dotter på Manhattan. Det finns en rum som kallat panic room som är säkert rum med överlevnadssaker, separat telefonlinje och övervakningskameror till alla rum i det nya hus. Redan första natten i huset blir Meg och Sarah tvungna att fly in i rummet när tre tjuvar bryter sig in i huset. Tjuvarna är ute efter värdefulla obligationer som förvaras i ett kassaskåp i panic room.

(Bild från google)