Moviegirl tar en paus


Black Swan, en film som jag vill gärna se (Finns på bio i mars)

Jag har bestämt mig att ta en paus. Orkar inte just nu att blogga aktivt. Jag är verkligen ledsen om ni gillade min blogg.

Dagens bild


En fin bild av Olivia Wilde på röda mattan.

Film - Sleepover


Sleepover
En amerikansk komedi från 2004

Handling:
Alexa Vega (Spy Kids) har huvudrollen i denna oemotståndliga tonårskomedi om fyra bästisar som ger sig ut på en tokrolig jakt tillsammans med sina "tjej-rivaler". Späckad av festliga upptåg, härlig girl-power och äkta vänskap är Sleepover en kraftfylld film i högt tempo med ett stänk av äkta askunge-magi.

Vad tycker jag:
Filmen är väldigt underhållande men är lite barnsligt och passar bättre yngre. De som gillar en "askunge" film med perfekt slutet ska se denna. Men jag själv tycker filmen är okej och roligt faktiskt fast inte en av de bästa.
3, 5 av 5

Film på tv ikväll - The Long Kiss Goodnight


The Long Kiss Goodnight
Klockan 23.35 på Kanal5

Handling:
Lärarinnan Sammanta Caine lever ett till synes vanligt förortsliv med sin dotter och make, men hemsöks med jämna mellanrum av vaga minnen och oförklarliga impulser som inte stämmer överens med hennes liv. Hon har ärr som inte vet hur hon fått, och visar plötsligt en oanad talang för knivkastning och rådjursjakt. När en bilolycka och ett nyhetsinslag på TV väcker fler obehagliga minnen anlitar hon privatdetektiven Mitch Hennessey för att luska i hennes förflutna. Mitch får veta att Samanthas riktiga namn är Charley och att hon jobbat som yrkesmördare åt regeringen, men råkat ut för minnesförlust efter en hjärnskada. Charleys gamla chef håller koll på henne, och anlitar två mördare för att hindra henne från att minnas.

Film på tv ikväll - Patrik 1, 5


Patrik 1, 5
Klockan 21.30 å SVT1

Handling:
Göran och Sven har blivit godkända för adoption. Problemet är att det saknas givarländer som accepterar homosexuella föräldrar. En dag öppnar sig en möjlighet att få adoptera ett svenskt föräldralöst barn, "Patrik 1,5", men när Patrik anländer visar han sig vara någon annan än det trott. Ett kommatecken har hamnat fel i byråkratin och in kliver en femtonårig homofob med kriminellt förflutet.

Film på tv ikväll - Mamma Mia!


Mamma Mia!
Klockan 21.30 på TV3 ikväll

Handling:
Sophia Sheridan är 20 år gammal och bor med sin mamma Donna på en idyllisk ö i Grekland. Hon ska snart gifta sig, och inför bröllopet har hon bara en önskan: att bli ledd till altaret av sin pappa. Problemet är att hon inte vet vem han är, men efter att ha hittat sin mammas dagbok från året då hon föddes, bjuder Sophia in tre män som alla kan vara hennes pappa. Övertygad om att hon kommer att känna igen sin pappa så fort hon ser honom, blir hon snart besviken då hon inser att så inte är fallet. Kaos uppstår när de tre männen, till mammans stora förtret, dyker upp och tror att de är Sophias pappa.

Om du hatar filmer där de sjunger då ska du inte se denna filmen. Jag menar allvar.

Film - It´s Complicated


It´s Complicated
En amerikansk komedi och drama från 2009 med Meryl Streep och Alec Baldwin

Handling:
Jane Adler driver ett framgångsrikt café, har en ny romans och har äntligen lagt sin skilsmässa bakom sig. Hon har helt enkelt koll på sitt liv... ända tills hennes ex-make Jake bestämmer sig för att göra allt för att få henne tillbaka. "It's Complicated" är en charmig skildring av ett äktenskap, en skilsmässa och allt däremellan.

Vad tycker jag:
En trevlig film med en trög start. DEt var lite tråkigt i början men sen börjar ljusna det oh fimen blir roligare och intressert


Personligt - Förlåt så mycket

Är så ledsen att jag var inte aktiv på hela veckan. Min ursäkt är att jag var sjuk med smått feber, halsont och förkyld och orkade inte helt enkelt att blogga. Men jag är så glad att ni besökte ändå min blogg. Tack för ni höll min besöklinje uppe.