Kändisar som fyller år idag - 4 juni

Här kommer några bilder på några kändisar som fyller år idag, bland annat Angelina Jolie.
Angelina Jolie, 36   Bar Refaeli, 26    Russel Brand, 36

Film - Ung rebell (1955)


Ung rebell
Originaltitel: Rebel without a cause.
En amerikansk drama från 1955 med skådespelare som Natalie Wood, James Dean och Sal Mineo.
Åldergräns: 15 år.
Längd: 1 tim 47 min.
Regissör: Nicholas Ray.

Handling:
Det är en av de första filmerna som vågade antyda att ungdomsvåld även förekommer i de högre samhällsklasserna. Jim är den våldsamme rikemanssonen som kommer i konflikt med allt och alla. Han råkar i trubbel med polisen, blir kär i Judy och råkar i slagsmål med hennes pojkvän.

Vad tycker jag:
En jättebra film med spänning. Man vet inte hur filmen ska sluta, så här vill jag ha. Filmen börjar verkligen intressant, man vill fortsätta se. Slutet var så tragisk och sorgligt. Jag gillar såna filmer.
Jag vill även tillägga att James Dean är sååå snygg i denna filmen. Jag lade inte märke till honom förrän jag såg filmen. Så synd att han dog ung (Inte i filmen utan i verkligenhet).

Starkt 4 av 5.


Film - Raising Helen


Raising Helen
En amerikansk komedi från 2004 med skådespelare som Kate Hudson, Hayden Panettiere och Joan Cusack.
Åldergräns: 11 år.
Längd: 119 min.
Regissör: Garry Marshall.

Handling:
Helen har allt hon någonsin skulle kunna önska sig, en underbar karriär, fester, och en massa killar! Men allt brakar när hennes syster Lindsay dör i en bilolycka. När dem läser upp testamentet så hade Lindsay valt att ge vårdnaden om dem tre barnen Audrey, Sarah och Henry till Helen, vilket gör så att Helens andra syster Jenny blir väldigt upprörd och tycker att eftersom hon redan har barn så borde hon få dem. Men Helen bestämmer sig för att ta hand om dem och hon får snart reda på att det inte alltid är så lätt att ta hand om tre barn, speciellt en tonårstjej. Till hennes räddning kommer barnens rektor Pastor Dan som är mer är redo för att hjälpa Helen med hennes försök att uppfostra hennes systers barn. Det är en härlig historia om saknad, kärlek och uppofringar.

Vad tycker jag:
Det är en typisk mysig familjefilm. Kul och underhållande. Handling är rätt bra och skådespelare duktiga. Jag gillar den fast den är som andra Hollywood-komedi. Orkar inte förklara mer.

Svag 4 av 5


Dagens bild


Megan Fox