Film - Carrie (1976)


Carrie
En amerikansk skräckfilm från 1976 med skådespelare som Sissy Spacek, John Travolta, Piper Laurie och fler till.
Åldergräns: 15 år.
Längd: 1 tim 34 min.
Regissör: Brian De Palma.

Handling:
Carrie White är skolans hackkyckling. Alla de andra retar henne. Som om det inte skulle vara nog har hon en överreligiös mamma, som snabbt påpekar Carries handlingar och hävdar att hon syndar. En utav skolans personal tar tag i saken och börjar prata med Carrie och försöker bygga upp hennes självförtroende. Sakta men säkert börjar Carrie blomma ut, och när Sue övertalar sin kille att gå med Carrie på skolbalen (eftersom Sue har skuldkänslor för Carrie), ser det ut som om allt kommer att ordna sig. Men någon planerar en mycket elak fälla riktat till henne. Vad de inte vet är att Carrie har en färdighet som låter henne röra föremål med tankarna. En sådan flicka bör inte retas upp...Det är baserat på Stephen Kings roman.

Vad tycker jag:
Filmen var rätt bra och hemsk på samma gång. Jag tyckte synd om Carrie med sin mamma och som blir mobbad. Sissy Spacek gjorde mycket bra ifrån sig som Carrie. Filmen var smått skrämmande men det finns andra skräckfilmer som är mer läskigare. Inte min favorit men okej. Och nåt som man borde se innan man dör.

Svag 4 av 5.Film - Den där Mary


Den där Mary
Originaltitel: There's something about Mary
En amerikansk komedi från 1998 med skådespelare som Ben Stiller, Cameron Diaz och Matt Dillon.
Åldergräns: 11 år.
Längd: 1 tim 54 min
Regissör: Bobby Farrelly och Peter Farrelly.

Handling:
Ben Stiller spelar Ted, en helt vanlig förlorare som tror att han kan få ordning på sitt liv bara han finner sin gamla skolkärlek Mary, alla killars drömtjej. Teds beslut att anlita privatdetektiven Pat Healy får dock oanade följder. Pat hittar visserligen Mary men faller själv pladask för henne och beslutar sig för att ljuga för Ted. När Ted upptäcker sanningen utbryter ett hysteriskt krig om Marys kärlek där alla medel är tillåtna.

Vad tycker jag:
En ännu dålig komedi. Blev uttråkad efter tio minuter och vissa delar i filmen är lite äckligt och konstigt och man blir illamående. Jag gillar inte såna överdrivna komedi med galet handling. Det är vad denna film är. Fast Cameron Diaz var söt och duktig som skådespelare i denna film och slutet är ganska okej.
Jag rekommerar ändå inte denna filmen.

Starkt 2 av 5
Dagens bild


Blake Lively

Kommande film - Harry Potter och dödsrelikerna, part 2 trailer

Det har äntligen kommit en trailer om Harry Potter och dödsrelikerna part 2.
Här nedan kommer trailer. Jag längtar genast till 13 juli (Det är då filmen har premiär) när jag såg denna trailer.

Filmgalan - Mer av Cannes 2011Förlåt för min dåliga uppdatering. Här kommer fler och nyare bilder från Cannes festivalen.


Dagens bild


Jessica Lowndes

Film - Life as we know it


Life as we know it
En amerikansk komedi från 2011 med skådespelare som Katherine Heigl, Josh Duhamel (Feirges make) och Christina Hendricks (Från Mad Men).
Åldergräns: 11 år.
Längd: 1 tim 54 min.
Regissör: Greg Berlanti

Handling:
Det enda Holly och Messer har gemensamt är att de ogillar varandra samt att de båda älskar sin gemensamma guddotter Sophie. Men när de helt oväntat och plötsligt blir de enda Sophie har i hela världen, måste Holly och Eric lägga sina olikheter åt sidan.

Vad tycker jag:
En ganska gullig och underhållande film trots den har några likhet med Tre män och en baby. Jag gillar den och skulle kunna tänka mig att se den igen. Filmen är lite som andra komedi och man kan redan i början förstå handlingen. Men jag tycker ändå om filmen och jag tycker att den är nåt värt att se på. Lätt rolig och lite sorglig på samma gång.

Svag 4 av 5Filmgalan - Cannes 2011


Nu är det äntligen dags för den årliga och glamourösa galan - Festivalen Cannes 2011.
Första dag på Cannes var ganska kändistätt. Bland annat Rachel McAdams, Jude Laws, Lady Gaga, Karolina Kurkova och fler till var där.
OBS, mer uppdatering om Cannes kommer snart.


Regissören Woody Allen, Owen Wilson och så söta Rachel McAdams i sin underbar klänning.

 


Dagens bild


Ashley Greene

Filmskvaller - Stills från Breaking Dawn! Varing för spoliers!

Spoliers! Spoliers! Spoliers! Spoliers! Spoliers! Spoliers! Spoliers! Spoliers! Spoliers! Spoliers! Spoliers! Spoliers! Spoliers! Spoliers! Spoliers! Spoliers! Spoliers! Spoliers! Spoliers! Spoliers! Spoliers! Spoliers!
Spoliers! Spoliers!

Varing för er som vill inte se spoliers från Breaking Dawn.Bildkälla

Film - Charlies änglar


Charlies änglar
Originaltitel: Charlie's angels
En amerikansk actionfilm med skådespelare som: Cameron Diaz, Drew Barrymore och Lucy Liu.
Åldergräns: 11 år gammal.
Längd: 1 tim 34 min.
Regissör: McG

Handling:
Natalie, Dylan och Alex är tre snygga och tuffa privatdeckare, som byter förklädnad oftare än du hinner blinka och de är utrustade med det senaste i fråga om häftiga prylar, snabba båtar och bilar. Tjejerna är dessutom experter på österländska kampsporter. Deras chef är den hemlighetsfulle Charlie som bara kommunicerar med dem via radio. Charlie har dock en ställföreträdare, Bosley, som emellanåt gör mer skada än nytta när han försöker hjälpa tjejerna med sina uppdrag. I detta fall är "Änglarnas" jobb att hitta den kidnappade affärsmannen Eric Knox, chefen för dataföretaget Knox Technologies. Spåren leder till hans konkurrent och rival. "Änglarna" går in för att lösa fallet med sin vanliga uppfinningsrikedom, förklädnader och högteknologiska utrustning. För sent upptäcker de att de är brickor i ett invecklat spel, där de och deras chef Charlie är levande måltavlor...
Denna filmen är baserad på en 70-tals tv-serien "Charlies änglar".

Vad tycker jag:
Filmen är rätt kul och actionfyllt. Den är kanske inte en av de bästa filmer men jag gillar den skarpt. Den visar att tjejer kan vara starkare eller hjältinnor. Det är inte alltid män som är stark och framstår som en räddare i nöden.
En ännu bra film, tycker jag.

4 av 5