Film - Easy AEasy A
En amerikansk romantisk komedi från 2010 med Emma Stone, Penn Badgley, Amanda Bynes, Cam Gigandet och flera till.
Åldergräns: Barntillåten.

Handling:
Efter en liten vit lögn om att ha förlorat sin oskuld, upptäcker ordentliga high school eleven Olive Penderghast (Emma Stone) att hennes nya bad-girl image har en uppsida: hon blir äntligen uppmärksammad. Olive bestämmer sig för att exploatera sitt "slampiga" rykte för att öka sin sociala status. Men livet börja snurra ur kontroll, och till slut är det endast en kille som ser igenom hennes tuffa yttre och in i hennes rätta själ och hjärta.

Vad tycker jag:
En film som är värt att se. Gillar den starkt, en rolig film med skrattretande scener och uppskattade replikerna. Easy A är nog den bästa high school-film som jag har någonsin sett. Easy A är till och med bättre än "Mean Girls" från 200. Den bästa scen var nog när Olive och hennes homosexuelle kompis ska låtsas att de har högljutt fyllesex på en party. Denna filmen kallar jag för en Intelligent high school-film. Jag rekommerar denna starkt.

5 av 5
Film - Love and Other Disasters


Love and Other Disasters
En engelsk romantisk drama från 2006 med Brittany Murphy.
Åldergräns: 11 år

Handling:
De är 30-årig, framgångsrika, bor i det glada London och är helt värdelösa på fasta förhållanden. Men det hindrar inte Jacks (Brittany Murphy), som arbetar på en modetidning, från att ständigt fixa nya blindträffar åt sina vänner. Och nu har hon hittat en ny drömhunk åt sin homosexuelle rumskamrat Peter: den mörka latino-fotografen Paolo. Men mitt i all sin matchmaking-iver har Jacks råkat missa en liten detalj - Paolo är inte bög och han är dessutom helt galen i Jacks!

Vad tycker jag:
Jag gillar denna filmen på nåt udda och engelsk sätt. Filmen är smått annorlunda och udda, det är kanske inte världens bästa film men det är nåt värt att se på. Rätt gullig och passar bra en regnig fredagskväll, tycker jag.
Svagt 4 av 5


Film - Mean Girls 2


Mean Girls 2
En amerikansk komedi från 2011 med bland annat Maiaria Walsh, Meaghan Jette Martin och Jennifer Stone.
Barntillåten.

Handling:
Den nya high school-studenten Jo går med på att bli vän med den mobbade Abby. I utbyte betalar Abbys förmögna pappa alla Jos omkostnader på hennes drömcollege. Jo och Abby går samman för att ta sig an skolans "mean girls", The Plastics. Men när Abby får reda på hennes pappas och Jos överenskommelse, sätts tjejernas relation på prov. Är deras vänskap verkligen på riktigt?

Vad tycker jag?:
Rent skräpfilm! Även om filmen är smått undehållande och passar bra en mysigt slö-dag är den inte alls lika bra som ettan "Mean Girls". Filmen är sämre än jag trodde. Jag visste redan när jag såg tralier "Mean Girls 2" att den skulle inte vara så bra men jag visste inte att den skulle vara en av mest sämst film som jag har sett. Jag älskade ettan "Mean Girls" men jag blev verkligen chockad när jag såg tvåan "Mean Girls".
1 + av 5


Film - You Again


You Again
En amerikansk komedi från 2011 med Jamie Curtis, Kristen Bell, Betty White och flera till. Filmen är förresten barntillåten.

Handling:
Töntiga Marni (Kristen Bell), som nu blivit en snygg, glasögonfri pr-kvinna, återvänder hem bara för att upptäcka att hennes älskade bror är på väg att gifta sig med hennes ärkefiende från high school.

Vad tycker jag:
Filmen var rätt okej men inte oslagbart och mästerlig. Den var rätt löljig trots den kan vara lite underhållande och hemtrevligt. Slutet var ganska bra men jag rekommerar inte den.
Svagt 3 av 5.Tv-serie- Förhäxad säsong 1


Förhäxad (Originaltitel: Charmed) säsong 1

Handling:
Efter att ha insett att de är ättlingar till ett uråldrigt släkte häxor hamnar tre systrar mitt i en kamp mot demoner och ktrollkarlar - och ibland mot varandra. När de vackra systrarna Halliwell ärver ett hus av sin mormor och hittar den hemliga "Skuggornas bo", inser de att de har var sin unika kraft. Den bestäma Prue kan flytta föremål med blicken, den reserverade Piper kan frysa tiden och den ohämmade Phoebe kan se in i framtiden. Var och en är de starka, men det är bara genom att lägga sina olikheter åt sidan och gå samman med "kraften ho tre" som de kan skydda oskyldiga och utrota onskan.

Vad tycker jag:
Jag älskar den! Förhäxad är nästan bättre än Buffy. Jag älskar varenda avsnitt. Ni som gillar Buffy borde verkligen se denna. Det finns förresten 8 säsonger av Förhäxad (Har inte sett alla säsonger).
Varje avsnitt är ett övernaturligt äventyr fyllt av spänning och humor.

5 av 5

Film på tv i kväll - En förtrollad romans


Finns på kanal5 klockan 21.00 ikväll.

Handling:
Den egotrippade skådespelaren Jack Wyatt (Ferrell) ger den okända Isabel (Kidman) chansen att spela mot honom för att få ordning på sin egen karriär och ta sig tillbaka till rampljuset i Hollywood. När Isabel - som är häxa på riktigt - får nys om hans planer, använder hon sina speciella förmågor på ett sätt som han sent kommer att glömma!

Min filmbetyg i alla fall om ni vill veta: 4- av 5

Fyra filmer som jag vill se på bion 2011


1. Black Swan. (Fast jag kommer inte kunna se den för den är 15-åldergräns, suck).

2. Harry Potter och dödsrelikerna Part 2.

3. Breaking Dawn Part 1. 

4. Scream 4 (Hoppas att det är 11-åldergräns så jag kan se den).Film - Just Friends


En amerikansk komedi från 2005 med Amy Smart och Ryan Reynolds (Scarlett Johanssons exmake).

Handling:
"Vän-zonen" är datinglivets absoluta skamvrå - och den är nästan omöjlig att ta sig ur! När väl en tjej har bestämt sig för att ni "bara ska vara vänner" reduceras du till ett fullständigt asexuellt föremål - som en lillebror eller en bordslampa! Får vi presentera Chris Bander. Highschool på nittiotalet var en pina: han var blyg, överviktig och hemligt förälskad i Jamie, hans enda kompis och tillika en av skolans mest populära hejarklacksledare. Men när han äntligen hade lyckats samla mod nog att göra en framstöt, ville hon bara att de skulle vara vänner! I dag är Chris en asläcker skivproducent i LA och kan välja bland en uppsjö av vackra och villiga tjejer. Och när han plötsligt blir strandsatt i sin gamla hemstad ser han chansen att förföra Jamie en gång för alla.

Vad tycker jag:
Urk! Urk! Urk! Urk! Så dåligt är den. Dålig handling, dålig skådespelare (fast Amy Smart var ganska okej skådespelare) och en mycket dålig komedi. Det är bara för mycket. Redan i början av filmen blev jag uttråkad och tänkte hela tiden "Vad smaklöst! Dra åt helvete, Ryan Reynolds! Sluta vara så idiotisk! Hålla, jag skrattar inte ens! Haha, jättekul, verkligen!". Fast slutet är okej, kanske för jag var lättad över att filmen är slut. Jag rekommerar inte denna!
1 + av 5Film - Police Story


Police Story
En Hong Kong-karatefilm från 1985

Handling:
Chan Ka Kui (Jackie Chan) jobbar för polisen, han och hans kollegor får ett uppdrag med namnet "Operation Boar Hunt". Uppdraget går ut på att hitta och sätta dit en knarkskurk vid namn Chu. Ka Kui lyckas arrestera Chu, han skaffar sig också ett vittne "Miss Fong", som arbetat åt Chu i 4 år. Men hon dyker inte upp under rättegången så Chu frigivs från fängelsestraffet. Strax därefter får Ka Kui ett telefonsamtal från en vän som ska ha bevakat Miss Fong ett tag. Han säger att Miss Fong har blivit tagen av Chu´s män och håller på att bli dödad, så Ka Kui beger sig genast av till stället. Men vännens telefonsamtal leder honom istället till en ren fälla där Chu´s män väntar med onda planer för att få Ka Kui att bli efterlyst för mord på en polis kollega.

Vad tycker jag:
Jag brukar inte tycka om karatefilmer annars men Police Story ändrade min åsikt om karatefilmer. Det är en bra karatefilm som får en skratta mycket och vilja se en karatefilm till. Jag rekommerar inte denna för er som inte gillar actionfilmer med våld.
4 + av 5

Tillbaka igen!


Hejhej, jag är tillbaka igen efter har varit instängd i en videon. Ja, jag vet. En månad är verkligen långt.